Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin boyunun uzadığını görmek

Rüyada başka birinin boyunun uzadığını görmek

Rüyada başka birinin boyunun uzadığını görmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına delalettir.

Rüyada başka birinin boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Bazı rahatsız edici olayları görmezden gelebilirseniz, belli başlı ilişkilerinizle ilgili farkındalığınız artabilir.

Rüyada başka birinin boyunun uzadığını görmek yüzün güleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun boyunun uzadığını görmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada boyunun çok uzadığını görmek sağlıkla ilgili gelişmelere, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, çok ünlü bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun boyunun uzadığını görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, büyük rahatlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin boyunun uzadığını görmek bolluk içinde yaşanacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boyunun uzadığını görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bir başkasının boyunun uzadığını görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, hayatının zorlaşacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak delalet eder.

Rüyada bir insanın boyunun uzadığını görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, güzel zamanlar geçireceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments