Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının boyunun uzadığını görmek

Rüyada bir başkasının boyunun uzadığını görmek

Rüyada bir başkasının boyunun uzadığını görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir başkasının boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler, ticaret, hukuk, eğitim, medya veya bilişimle ilgili konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının boyunun uzadığını görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, iftiraya uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin boyunu uzadığını görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının boyunun uzadığını görmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, büyük bir sorun oluşacağına alamet eder.

Rüyada bir insanın boyunun uzadığını görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin boyunun uzadığını görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin boyunun uzadığını görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, gelirinin de artmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin boyunun uzadığını görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin boyunun uzadığını görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments