Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının boyunun uzadığını görmek

Rüyada arkadaşının boyunun uzadığını görmek

Rüyada arkadaşının boyunun uzadığını görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, ekonomik olarak kalkınacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Kendinize daha dönük olacaksınız.

Rüyada arkadaşının boyunun uzadığını görmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun boyunun uzadığını görmek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, ağzının tadının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin boyunun uzadığını görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasının boyunun uzadığını görmek hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin boyunun uzadığını görmek kariyer sahibi olacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada bir kişinin boyunun uzadığını görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada bir insanın boyunun uzadığını görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına rivayet eder.

Rüyada boyun uzadığını görmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments