Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah bornoz giymek

Rüyada siyah bornoz giymek

Rüyada siyah bornoz giymek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, moralinin yükseleceğine, dargınların barışacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine yorulur.

Rüyada siyah bornoz giymek gördüyseniz:

  • Bazı iş bağlantılarınızın sonuçları istediğiniz gibi olmayabilir.

Rüyada siyah bornoz giymek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine işarettir.

Rüyada siyah bornoz görmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, işlerin çok iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada sarı bornoz giymek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor bornoz giymek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine delalettir.

Rüyada başkasının bornoz giydiğini görmek fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı bornoz giymek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, cebinin para göreceğine yorulur.

Rüyada beyaz bornoz giymek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye rivayet eder.

Rüyada mavi bornoz giymek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments