Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor bornoz giymek

Rüyada mor bornoz giymek

Rüyada mor bornoz giymek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine tabir olunur.

Rüyada mor bornoz giymek gördüyseniz:

  • İşle ilgili seçeneklerinizi dikkatle gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada mor bornoz giymek rahatlığa ereceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada mor bornoz görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı bornoz giymek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz bornoz giymek kazancını büyük miktarda arttıracağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına işaret eder.

Rüyada mavi bornoz giymek çok büyük fırsatları kaçıracağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine alamet eder.

Rüyada sarı bornoz giymek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin bornoz giydiğini görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada başkasının bornoz giydiğini görmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments