Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı bornoz giymek

Rüyada kırmızı bornoz giymek

Rüyada kırmızı bornoz giymek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, tersliklerin yoluna gireceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, sevap işleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı bornoz giymek gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altında tutmak isteyen veya kıskanan kişilerin eleştiri ya da şikayetlerine maruz kalabilirsiniz.

Rüyada kırmızı bornoz giymek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada kırmızı bornoz görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah bornoz giymek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor bornoz giymek afiyette ve keyifte olacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz bornoz giymek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, işlerinin rast gideceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına inanılır.

Rüyada mavi bornoz giymek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin bornoz giydiğini görmek sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının bornoz giydiğini görmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments