Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bir şey istediğini görmek

Rüyada birinin bir şey istediğini görmek

Rüyada birinin bir şey istediğini görmek etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, rızık bolluğu içinde olacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet eder.

Rüyada birinin bir şey istediğini gördüyseniz:

  • Havayı düzeltme çabanız ise, tam tersi bir etki yaratabilir.

Rüyada çok istediği bir şeyin olduğunu görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına delalet eder.

Rüyada istediğimiz şeyi görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına işarettir.

Rüyada istediği bir şeyin olmadığını görmek akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine inanılır.

Rüyada istediğin şeyin olduğunu görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin bir şey istediğini görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok istediğin bir şeyi aldığını görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, rahat şekilde geçineceğine delalet eder.

Rüyada istediğim şeyi görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine tabir olunur.

Rüyada istediğin bir şeyi almak istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, karamsar ve umutsuz olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments