Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istediğim şeyi görmek

Rüyada istediğim şeyi görmek

Rüyada istediğim şeyi görmek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, yaşadığı stresin biteceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada istediğim şeyi gördüyseniz:

  • Size verebilecekleri zarar fazla değildir.

Rüyada çok istediği bir şeyin gerçekleştiğini görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, bereketli ve hayırlı olacağına alamet eder.

Rüyada ölünün bir şey istediğini görmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına tabir olunur.

Rüyada istediğin bir şeyin olmadığını görmek maneviyatın da zenginleşeceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına alamet eder.

Rüyada komşudan bir şey istemek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada olmasını istediğin bir şey görmek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, güç ve kudret kazanacağına, çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada birinin bir şey istediğini görmek sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada bir şeyi çok istemek başarılı ve kazançlı olacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliden bir şey istemek kişinin her işi severek yapacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments