Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istediği bir şeyin olmadığını görmek

Rüyada istediği bir şeyin olmadığını görmek

Rüyada istediği bir şeyin olmadığını görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, muradın yerine geleceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına rivayet eder.

Rüyada istediği bir şeyin olmadığını gördüyseniz:

  • Sizi yanıltmayacak.

Rüyada istediği bir şeyin olmadığını görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada istediğin bir şeyin olmadığını görmek başarıları ile konuşulacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına inanılır.

Rüyada istediğin şeyin olmadığını görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aileyle iş yapmayacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine alamet eder.

Rüyada ölünün bir şey istediğini görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşudan bir şey istemek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, ilim irfan sahibi olacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağlayarak bir şey istemek işlerinin her zaman büyüyeceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada bir şeyi çok istemek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada çok istediğin bir şeyi almak kısmetinin hep açık olacağına, her zaman haklının yanında olacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments