Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istediğimiz şeyi görmek

Rüyada istediğimiz şeyi görmek

Rüyada istediğimiz şeyi görmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada istediğimiz şeyi gördüyseniz:

  • Gaflar yapılabilir, ağızdan kaçan kelimeler sorun yaratabilir.

Rüyada olmasını istediğin bir şey görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, kederinin dağılacağına tabir olunur.

Rüyada istediğin şeyin olmadığını görmek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işaret eder.

Rüyada çok istediği bir şeyin olduğunu görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, işlerini yoluna koyacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına işaret eder.

Rüyada istediğin şeyi almak işlerini yoluna koymayı başaracağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada istediğin bir şeyi alamamak özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok istediğin bir şeye kavuşmak yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok istediğin bir şeyi almak hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir şeyi çok istemek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments