Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istediğin şeyin olduğunu görmek

Rüyada istediğin şeyin olduğunu görmek

Rüyada istediğin şeyin olduğunu görmek tüm arzularının yerine geleceğine, cesaretinin yerine geleceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada istediğin şeyin olduğunu gördüyseniz:

  • Orijinal fikirler, sıra dışı yaklaşımlar, teknolojik anlamda yenilikler, elektrik elektronik başlıklı konularda haberler, alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada olmasını istediğin bir şeyin olduğunu görmek keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine işarettir.

Rüyada istediğin şeyi görmek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada istediği bir şeyin olduğunu görmek günahlarının affedileceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok istediğin bir şeyi almak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada istediğin bir şeyin olmadığını görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına delalettir.

Rüyada istediğimiz şeyi görmek rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok istediği bir şeyin olduğunu görmek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, sorunlarının yakında biteceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin bir şey istediğini görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments