Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bileğini kestiğini görmek

Rüyada birinin bileğini kestiğini görmek

Rüyada birinin bileğini kestiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, malının ve aşının da çoğalacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına delalettir.

Rüyada birinin bileğini kestiğini gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçeklerin üzerinden geçmeniz veya izini göstermeye başlayan işaretleri dikkatle takip etmelisiniz.

Rüyada başkasının bileğini kestiğini görmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine yorulur.

Rüyada kendi bileğini kestiğini görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bileğini kestiğini görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada birinin bileğini kestiğini görmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada ayak bileğinin kesildiğini görmek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin bileğini kesmek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bileği kırılmak kazançlı bir işe girileceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak bileğinde kıl görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments