Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileğini kestiğini görmek

Rüyada bileğini kestiğini görmek

Rüyada bileğini kestiğini görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, köşeye sıkıştıracağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, zararlarını telafi edeceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, endişelerinin son bulacağına alamet eder.

Rüyada bileğini kestiğini gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz değişiklikleri olumsuz karşılamamalısınız.

Rüyada birinin bileğini kestiğini görmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine işarettir.

Rüyada başkasının bileğini kestiğini görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada bileğini kestiğini görmek kalkınacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi bileğini kestiğini görmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına delalettir.

Rüyada ayak bileğinde yara görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına delalet eder.

Rüyada ayak bileğinde kıl görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, borçlarının ödeneceğine, maddi anlamda zayıflayacağına rivayet eder.

Rüyada bileğinden kan aktığını görmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, huzurlu bir insan olacağına, büyük takdir toplanacağına delalet eder.

Rüyada ayak bileğinden iğne vurulmak uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments