Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi bileğini kestiğini görmek

Rüyada kendi bileğini kestiğini görmek

Rüyada kendi bileğini kestiğini görmek çok hayırlı işlere atılacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, hikmet sahibi olacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi bileğini kestiğini gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vererek konunun ilerlemesini sağlamak işleri zorlaştırabilir.

Rüyada birinin bileğini kestiğini görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada kendi bileğini kestiğini görmek planların tutmayacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada bileğini kestiğini görmek bunalacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine delalettir.

Rüyada başkasının bileğini kestiğini görmek görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada el bileğinin koptuğunu görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, ümitsizliğe delalet eder.

Rüyada el bileği görmek hasret çekenlerin buluşacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada ayak bileğini görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol bileğinin kesildiğini görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments