Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının bileğini kestiğini görmek

Rüyada başkasının bileğini kestiğini görmek

Rüyada başkasının bileğini kestiğini görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine yorulur.

Rüyada başkasının bileğini kestiğini gördüyseniz:

  • Zaten çalışma isteksizliği gelecek.

Rüyada birinin bileğini kestiğini görmek daha güzelleşeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, birlikte bazı işler yapılacağına delalettir.

Rüyada başkasının bileğini kestiğini görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bileğini kestiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi bileğini kestiğini görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada bileğinde bilezik görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada el bileğini kesmek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol bileğini kesmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada bileğini kırmak zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, sevdiğini söyleyeceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments