Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak bileğinde kıl görmek

Rüyada ayak bileğinde kıl görmek

Rüyada ayak bileğinde kıl görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine işaret eder.

Rüyada ayak bileğinde kıl gördüyseniz:

  • Özel meseleleri tartışmaktan çekinmemeniz yeni alanlar keşfetmenizi sağlayacak cevaplara ulaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada ayak bileğinde kıl görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına, çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada ayak bileğinden vurulmak çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak bileğinde bilezik görmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak bileğinde yara görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada ayak bileğini kesmek ters giden işlerin normale döneceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinin kırıldığını görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Rüyada ayak bileğinin şiştiğini görmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına alamet eder.

Rüyada ayak bileği görmek kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments