Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileği kırılmak

Rüyada bileği kırılmak

Rüyada bileği kırılmak işsiz ve aşsız kalmayacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına işarettir.

Rüyada bileği kırılmak gördüyseniz:

  • Aynı sonuçları elde etmek için farklı yöntemler deneyebilirsiniz.

Rüyada el bileğinin kırıldığını görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bileği kırılmak günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinin kırıldığını görmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına rivayet eder.

Rüyada bileğin kanadığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine alamet eder.

Rüyada kendi bileğini kesmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinin kesildiğini görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına işarettir.

Rüyada bileğini kestiğini görmek hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, büyük sorunların yaşanacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada ayak bileği görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments