Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak bileğinin kesildiğini görmek

Rüyada ayak bileğinin kesildiğini görmek

Rüyada ayak bileğinin kesildiğini görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işinde zarar edeceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, zorlukları aşacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına inanılır.

Rüyada ayak bileğinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Öğle sonrası ise, çekişmeli diyaloglar, stresli durumlar veya beklenmedik tepkiler ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada ayak bileğinin kesildiğini görmek huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına delalet eder.

Rüyada el bileğinin kesildiğini görmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada bileğinin kesilmesini görmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine yorulur.

Rüyada kol bileğinin kesildiğini görmek hak yemeyeceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına delalet eder.

Rüyada ayak bileğinde kıl görmek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada ayak bileğinin kırıldığını görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinden vurulmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine işaret eder.

Rüyada ayak bileğinin şiştiğini görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments