Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bileğini kesmek

Rüyada birinin bileğini kesmek

Rüyada birinin bileğini kesmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, çok doğru bir yol tutulacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin bileğini kesmek gördüyseniz:

  • İş veya para konularını fazla zorluyor olabilirsiniz, başarmanın ya da şartlarınızı oluşturmanın farklı yollarını kullanmakta fayda var.

Rüyada ayak bileğini kesmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine alamet eder.

Rüyada birinin bileğini kesmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına tabir olunur.

Rüyada el bileğini kesmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Rüyada bileği kesmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak yorulmaktadır.

Rüyada başkasının bileğini kesmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına alamet eder.

Rüyada bileğini kesmek zor zamanların sona ereceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına yorulmaktadır.

Rüyada bıçakla bileğini kesmek daha güçlü bir hale geleceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi bileğini kesmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, onu yalnız bırakmayacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments