Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin belinde silah görmek

Rüyada birinin belinde silah görmek

Rüyada birinin belinde silah görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine delalettir.

Rüyada birinin belinde silah gördüyseniz:

  • Yakında pek çok alanda aradığınız destek veya yardımı alabilirsiniz.

Rüyada belinde silah görmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına alamet eder.

Rüyada birinin belinde silah görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada beline silah takmak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla belinden vurulduğunu görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine delalettir.

Rüyada belinde silah olduğunu görmek iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının belinde silah görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada belinde silah olmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada silahı beline koymak kafasını toparlayamayacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments