Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belinde silah görmek

Rüyada belinde silah görmek

Rüyada belinde silah görmek sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, geçim derdinin olmayacağına inanılır.

Rüyada belinde silah gördüyseniz:

  • Egolar çatışıyor.

Rüyada belinde silah olduğunu görmek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine tabir olunur.

Rüyada silahı beline takmak mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine tabir olunur.

Rüyada silahla belinden vurulduğunu görmek mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beline silah koymak moralin bozulacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada birinin belinde silah görmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beline silah takmak ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahı beline koymak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, işlerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada belinde silah olmak her konuda gelişme gösterileceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments