Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belinde silah olmak

Rüyada belinde silah olmak

Rüyada belinde silah olmak her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada belinde silah olmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları istediğiniz şekle sokabilmeniz için gerekli zorlanmalar yaşanıyor olabilir.

Rüyada silahı beline takmak başkasının hakkına göz dikileceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına delalettir.

Rüyada başkasının belinde silah görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına tabir olunur.

Rüyada silahla belinden vurulduğunu görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada belinde silah olmak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına işarettir.

Rüyada belinde silah görmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahı beline koymak çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına inanılır.

Rüyada beline silah takmak en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada belinde silah olduğunu görmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments