Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla belinden vurulduğunu görmek

Rüyada silahla belinden vurulduğunu görmek

Rüyada silahla belinden vurulduğunu görmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada silahla belinden vurulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara yapabileceği katkıları gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz.

Rüyada silahla belinden vurulduğunu görmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına delalet eder.

Rüyada belinden vurulduğunu görmek güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada belinden vurulmak yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada belinden iğne vurulmak adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, güç ve kudret kazanacağına işarettir.

Rüyada belinde silah olmak sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine inanılır.

Rüyada silahı beline koymak pişman olacağı şeyler yapacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine delalet eder.

Rüyada belinde silah görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahı beline takmak yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments