Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belinde silah olduğunu görmek

Rüyada belinde silah olduğunu görmek

Rüyada belinde silah olduğunu görmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, işlerin ters gideceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada belinde silah olduğunu gördüyseniz:

  • Şimdi doğru anlayıp anlamadıklarını merak ediyor olabilirsiniz.

Rüyada belinde silah olmak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına rivayet eder.

Rüyada silahı beline takmak yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine inanılır.

Rüyada silahı beline koymak dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının belinde silah görmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine delalettir.

Rüyada birinin belinde silah görmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına delalet eder.

Rüyada belinde silah görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beline silah koymak hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada belinde silah olduğunu görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments