Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının belinde silah görmek

Rüyada başkasının belinde silah görmek

Rüyada başkasının belinde silah görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının belinde silah gördüyseniz:

  • Kendinizi tehdit altında hissettiğiniz konular varsa plan veya düşüncelerinizi açıklamanız yanlış olabilir.

Rüyada belinde silah olduğunu görmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, manevi olarak da yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada beline silah takmak büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla belinden vurulduğunu görmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada belinde silah olmak birçok işin birlikte yapılacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, büyük bir gelir toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının belinde silah görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahı beline takmak gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine alamet eder.

Rüyada beline silah koymak eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, çok mutlu olacağına, sevinileceğine yorulur.

Rüyada belinde silah görmek başarılarının azalacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments