Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahı beline koymak

Rüyada silahı beline koymak

Rüyada silahı beline koymak mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, dualarının karşılığını alacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahı beline koymak gördüyseniz:

  • Mesaj vermek, ön plana çıkmak, belli işleri başlatmak veya tamamlamak ya da iletişim ağınızı geliştirmek için doğru zamandasınız.

Rüyada silahı beline koymak yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına alamet eder.

Rüyada beline silah koymak gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada elini beline koymak hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabancayı beline koymak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada belinde silah olmak mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada birinin belinde silah görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına tabir olunur.

Rüyada belinde silah olduğunu görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına delalet eder.

Rüyada silahla belinden vurulduğunu görmek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments