Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beline silah takmak

Rüyada beline silah takmak

Rüyada beline silah takmak atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beline silah takmak gördüyseniz:

  • Kısa bir ayrılık yaşayabilirsiniz.

Rüyada silahı beline takmak talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına delalet eder.

Rüyada beline silah takmak zor zamanların böylece geride kalacağına, anne babayla ters düşüleceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada belinde silah olmak yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada beline silah koymak kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine alamet eder.

Rüyada silahla belinden vurulduğunu görmek rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının belinde silah görmek güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, ona yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin belinde silah görmek güllük gülistanlık olacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına delalettir.

Rüyada belinde silah olduğunu görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments