Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin başörtüsünü çıkardığını görmek

Rüyada birinin başörtüsünü çıkardığını görmek

Rüyada birinin başörtüsünü çıkardığını görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, yeni hobiler edinileceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin başörtüsünü çıkardığını gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir teklif üzerinde düşünmeniz istenebilir.

Rüyada başörtüsünü çıkartmak her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, saadete ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin başörtüsünü çıkardığını görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalettir.

Rüyada başörtüsünü çıkardığını görmek davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başörtüsünü açan birini görmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyu yeşil başörtüsü görmek işlerinin sarpa saracağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına tabir olunur.

Rüyada başörtüsünün açıldığını görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına yorulur.

Rüyada başörtüsü açılmak insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada mavi başörtüsü örtmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments