Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyu yeşil başörtüsü görmek

Rüyada koyu yeşil başörtüsü görmek

Rüyada koyu yeşil başörtüsü görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine tabir olunur.

Rüyada koyu yeşil başörtüsü gördüyseniz:

  • İlgisizlik, kayıtsızlık veya bıkma, bıktırma gibi şeyler yüzünden önem verdiğiniz birisini kaybedebilir ya da kendinizden soğutabilirsiniz.

Rüyada koyu yeşil başörtüsü görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada koyu yeşil yılan görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına delalet eder.

Rüyada koyu yeşil elbise görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyu yeşil renk görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada koyu yeşil biber görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına tabir olunur.

Rüyada koyu yeşil su görmek uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada koyu yeşil göz görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyu yeşil araba görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments