Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtüsünü çıkartmak

Rüyada başörtüsünü çıkartmak

Rüyada başörtüsünü çıkartmak mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, esenliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başörtüsünü çıkartmak gördüyseniz:

  • Mantıklı olmanız gerekiyor.

Rüyada birinin başörtüsünü çıkardığını görmek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada başörtüsünü çıkartmak olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başörtüsünü çıkardığını görmek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi başörtüsü takmak kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye başörtüsü vermek hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz namaz başörtüsü takmak söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada yeşil başörtüsü örtmek büyük bir üne sahip olunacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine alamet eder.

Rüyada başörtüsüz namaz kılmak günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, can sıkıntısının sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments