Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtüsü açılmak

Rüyada başörtüsü açılmak

Rüyada başörtüsü açılmak çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, evine haciz geleceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada başörtüsü açılmak gördüyseniz:

  • Olaylara yenilikçi yaklaşımınız ileride size yardım edebilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada başörtüsünün açıldığını görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine işaret eder.

Rüyada başörtüsü açılmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, ekmek bulamayacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden başörtüsü almak başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına rivayet eder.

Rüyada mor başörtüsü takmak sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada başörtüsü takamamak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, rızkının kesilmeyeceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına işaret eder.

Rüyada çok başörtüsü görmek karısının çok mutlu olacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına işarettir.

Rüyada yeşil başörtüsü görmek işinde itibar edineceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin başörtüsü taktığını görmek gerçeklere yüz çevrileceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments