Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtüsünün açıldığını görmek

Rüyada başörtüsünün açıldığını görmek

Rüyada başörtüsünün açıldığını görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, kırgınlık yaşanacağına, hanesine huzurun dolacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başörtüsünün açıldığını gördüyseniz:

  • Şans oyunlarında başarılı olabilirsiniz.

Rüyada başörtüsünün açıldığını görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada başörtüsü açılmak güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine delalettir.

Rüyada birine başörtüsü vermek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz namaz başörtüsü takmak gönül hoşluğu yaşayacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yırtık başörtüsü görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada birinin başörtüsü taktığını görmek rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada siyah başörtüsü takmak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına işaret eder.

Rüyada başkasının başörtüsü taktığını görmek kaybettiği şeyi bulmasına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments