Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi başörtüsü örtmek

Rüyada mavi başörtüsü örtmek

Rüyada mavi başörtüsü örtmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, günahların da affolacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada mavi başörtüsü örtmek gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için büyük bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada mavi başörtüsü örtmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı başörtüsü örtmek eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına delalet eder.

Rüyada yeşil başörtüsü örtmek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi başörtüsü takmak boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada mavi başörtüsü görmek eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına yorulur.

Rüyada mavi örtü örtmek onu cesaretlendireceğine, itibarını geri kazanacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına rivayet eder.

Rüyada mavi başörtü örtmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada rengarenk başörtüsü görmek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments