Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtüsünü çıkardığını görmek

Rüyada başörtüsünü çıkardığını görmek

Rüyada başörtüsünü çıkardığını görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, rahatının yerinde olacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına delalet eder.

Rüyada başörtüsünü çıkardığını gördüyseniz:

  • Söylenmemesi gereken sözleri söylememek veya dile getirilmemesi gereken konuları dile getirmemek yüksek dozda enerji gerektirebilir.

Rüyada birinin başörtüsünü çıkardığını görmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, büyük kazançlar sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başörtüsünü çıkardığını görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başörtüsünü çıkartmak yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalet eder.

Rüyada namaz başörtüsü takmak bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada yırtık başörtüsü görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine yorulur.

Rüyada rengarenk başörtüsü görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı başörtüsü takmak talihin yüze güleceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, kirli işlere bulaşacağına inanılır.

Rüyada başörtüsünü yakmak kazançlı bir işin başına geçirileceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments