Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtüsünü açan birini görmek

Rüyada başörtüsünü açan birini görmek

Rüyada başörtüsünü açan birini görmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada başörtüsünü açan birini gördüyseniz:

  • İsteyip istemediğinizden tam olarak emin olmasanız da ilginizi çeken bazı teklif, davet veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada başörtüsünü açan birini görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada başörtüsünü açtığını görmek işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, onu borçtan kurtaracağına alamet eder.

Rüyada mor renk başörtüsü görmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına inanılır.

Rüyada başörtüsü hediye etmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada başörtüsünü açık görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına delalettir.

Rüyada siyah başörtüsü görmek yüksek moral sahibi olunacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı başörtüsü örtmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine başörtüsü vermek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments