Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin başının ağrıdığını görmek

Rüyada birinin başının ağrıdığını görmek

Rüyada birinin başının ağrıdığını görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada birinin başının ağrıdığını gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemenizde fayda var.

Rüyada birinin başının ağrıdığını görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada başı ağrımak birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının başının ağrıdığını görmek işinin başından ayrılmayacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada başının ağrıdığını görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine yorulur.

Rüyada karnının ağrıdığını görmek hayalkırıklığı yaşayacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağın ağrıdığını görmek çok iyi atılımlar yapılacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağının ağrıdığını görmek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bacaklarının ağrıdığını görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments