Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının başının ağrıdığını görmek

Rüyada başkasının başının ağrıdığını görmek

Rüyada başkasının başının ağrıdığını görmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, koltuğunun yükseleceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada başkasının başının ağrıdığını gördüyseniz:

  • Sağlığınızı da ihmal etmemenizde fayda var.

Rüyada birinin başının ağrıdığını görmek bir sebeple yataklara düşeceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada başı ağrımak onlar sayesinde kalkınacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada başkasının başının ağrıdığını görmek hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine delalettir.

Rüyada başının ağrıdığını görmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada gözünün ağrıdığını görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözlerinin ağrıdığını görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, hayallerinin peşinden gideceğine inanılır.

Rüyada kulağı ağrımak hem de sevdiklerinin olacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine delalettir.

Rüyada belin ağrıdığını görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, mevkilerinin yüksek olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments