Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başı ağrımak

Rüyada başı ağrımak

Rüyada başı ağrımak hayırlı kapılara ulaşacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, sorumluluk alacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başı ağrımak gördüyseniz:

  • Bazı insanların işlerine karışmanız veya tavsiyelerde bulunmanız durumunda istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz.

Rüyada başkasının başının ağrıdığını görmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına işaret eder.

Rüyada başı ağrımak büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada başının ağrıdığını görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin başının ağrıdığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada boğazının ağrıdığını görmek hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, yol kat edeceğine, büyük bir ihanete uğranacağına delalettir.

Rüyada kalbinin ağrıdığını görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada beli ağrımak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına alamet eder.

Rüyada kalbin ağrıdığını görmek kişinin malını kaybedebileceğine, mekân değiştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments