Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başının ağrıdığını görmek

Rüyada başının ağrıdığını görmek

Rüyada başının ağrıdığını görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, başarılı bir insan olacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada başının ağrıdığını gördüyseniz:

  • Hedeflerinize kilitlenmelisiniz.

Rüyada birinin başının ağrıdığını görmek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, güvensizlik duymaya, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başının ağrıdığını görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına alamet eder.

Rüyada başı ağrımak sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının başının ağrıdığını görmek sayılacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine inanılır.

Rüyada başkasının dişinin ağrıdığını görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağı ağrımak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yeri ağrımak uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnının ağrıdığını görmek hanesine bolluk geleceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments