Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağın ağrıdığını görmek

Rüyada bacağın ağrıdığını görmek

Rüyada bacağın ağrıdığını görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına işaret eder.

Rüyada bacağın ağrıdığını gördüyseniz:

  • Belli bağlantılarınız ya da size bağlı iş veya kişiler yıpratıcı olmaya başlayabilir.

Rüyada bacağının ağrıdığını görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacağın ağrıdığını görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, yeni bir eve sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacaklarının ağrıdığını görmek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine inanılır.

Rüyada bacağı ağrımak hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına tabir olunur.

Rüyada midesinin ağrıdığını görmek sıkıntıların azalacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada birinin başının ağrıdığını görmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına inanılır.

Rüyada dizlerinin ağrıdığını görmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine işarettir.

Rüyada azı dişinin ağrıdığını görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, kendisi ile baş başa kalacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments