Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarının ağrıdığını görmek

Rüyada bacaklarının ağrıdığını görmek

Rüyada bacaklarının ağrıdığını görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına işaret eder.

Rüyada bacaklarının ağrıdığını gördüyseniz:

  • Tartışmak veya yalnız başınıza mücadele ettiğinizi ya da çalıştığınızı bile bile yardım almaya çalışmak sizi zayıf düşürüyor.

Rüyada bacağının ağrıdığını görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bacaklarının ağrıdığını görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine işaret eder.

Rüyada bacağı ağrımak hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, hastalıkların biteceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada bacağın ağrıdığını görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına inanılır.

Rüyada dişin ağrıdığını görmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada azı dişinin ağrıdığını görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağrıdan ağlamak çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, güzel huylarını terk edeceğine, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına işarettir.

Rüyada kalbinin ağrıdığını görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments