Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağının ağrıdığını görmek

Rüyada bacağının ağrıdığını görmek

Rüyada bacağının ağrıdığını görmek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, başarısının düşeceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacağının ağrıdığını gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanmanızı sağlayabilecek maddi bir girişimde bulunabilirsiniz.

Rüyada bacağının ağrıdığını görmek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, canın derdine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bacağın ağrıdığını görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine işarettir.

Rüyada bacaklarının ağrıdığını görmek ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağı ağrımak kötü durumların ortadan kalkacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada ayağın ağrıdığını görmek ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunun ağrıdığını görmek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine yorulur.

Rüyada bir yeri ağrımak arzularının yerine geleceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynunun ağrıdığını görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments