Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslanın başını okşamak

Rüyada aslanın başını okşamak

Rüyada aslanın başını okşamak maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, iyiliğe ve güzelliğe, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslanın başını okşamak gördüyseniz:

  • Çok fazla getirisi olmayan satış tabanlı işler için risk almamalısınız.

Rüyada aslanın başını okşamak istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına tabir olunur.

Rüyada aslan okşamak huzurunun kaçacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, insanlarla iç içe olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün başını okşamak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada köpek başı okşamak ona şifa olmayacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yetim başı okşamak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun başını okşamak kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, zor zamanların biteceğine işaret eder.

Rüyada yılanın başını okşamak çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine alamet eder.

Rüyada köpeğin başını okşamak sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments