Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın başını okşamak

Rüyada yılanın başını okşamak

Rüyada yılanın başını okşamak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, borçlarının biteceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, işlerinin hemen hallolacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanın başını okşamak gördüyseniz:

  • Dış etkilere fazla yüz vermezseniz size karşı yürütülen düşmenlık ya da kıskançlıklar sonuçsuz kalacaklardır.

Rüyada yılanın başını okşamak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, işlerin yoluna sokulacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin başını okşamak elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin başını okşamak aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün başını okşamak rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına alamet eder.

Rüyada köpek başı okşamak sorunlarının çözüleceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeğin başını okşamak herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin başını okşamak kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek başını okşamak maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments