Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün başını okşamak

Rüyada ölünün başını okşamak

Rüyada ölünün başını okşamak işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, dış ticarete atılacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine işarettir.

Rüyada ölünün başını okşamak gördüyseniz:

  • Karşınızda çok sayıda seçenek veya fırsat var.

Rüyada ölünün başını okşamak arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, çevresinin genişleyeceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada baş okşamak onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine yorulur.

Rüyada birinin başını okşamak güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada köpek başı okşamak verimli olacak işler yapacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin başını okşamak kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin başını okşamak ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin başını okşamak girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına işaret eder.

Rüyada köpeğin başını okşamak sevinçten gözyaşı dökeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments