Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek başı okşamak

Rüyada köpek başı okşamak

Rüyada köpek başı okşamak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, para sıkıntısı çekeceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına tabir olunur.

Rüyada köpek başı okşamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi istemediğiniz şeyler yapmaya zorlamasına izin vermeyin.

Rüyada köpek başı okşamak türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada köpek başını okşamak eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin başını okşamak sıkıntılarının biteceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun başını okşamak büyük fırsatlarla karşılaşacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birinin başını okşadığını görmek darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeğin başını okşamak iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, varlık içinde yaşayacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına alamet eder.

Rüyada atın başını okşamak sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına delalettir.

Rüyada ölünün başını okşamak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments