Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin başından vurulduğunu görmek

Rüyada birinin başından vurulduğunu görmek

Rüyada birinin başından vurulduğunu görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına delalet etmektedir.

Rüyada birinin başından vurulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizin ya da eğilimlerinizin başarılabileceğine dair işaretleri görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada silahla başından vurulmak bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, yollarının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin başından vurulduğunu görmek buna rağmen kazanç getireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine rivayet eder.

Rüyada başından kurşunla vurulmak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada başından iğne vurulmak evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, güzel ameller işleyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada başından silahla vurulduğunu görmek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kurşunla başından vurulmak kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine delalettir.

Rüyada başına vurulduğunu görmek güç ve kudret sahibi olacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada başı vurulmak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments