Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başından iğne vurulmak

Rüyada başından iğne vurulmak

Rüyada başından iğne vurulmak sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, her isteklerinin yerine geleceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, yüksek makamlara geleceğine, işlerinin çok iyi olacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada başından iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Kendinizi sonuca ulaşmış sayarsanız herşey birden bire ters dönebilir.

Rüyada başından iğne vurulmak yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmağından iğne vurulmak özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada karından iğne vurulmak halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulaktan iğne vurulmak uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına delalet eder.

Rüyada birinin iğne vurulduğunu görmek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, onunla yeniden kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayaktan iğne vurulmak çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada ayak bileğinden iğne vurulmak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına alamet eder.

Rüyada bacaktan iğne vurulmak maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments