Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başından silahla vurulduğunu görmek

Rüyada başından silahla vurulduğunu görmek

Rüyada başından silahla vurulduğunu görmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, her zaman çok mutlu olacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başından silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Herşeyi iyice anlamadan ne olursa olsun harakete geçmemelisiniz.

Rüyada başından silahla vurulmak heveslerin söneceğine, de rahatının yerine geleceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına tabir olunur.

Rüyada silahla başından vurulduğunu görmek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine rivayet eder.

Rüyada başından silahla vurulduğunu görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla başından vurulmak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayaktan silahla vurulmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, hem ün sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun silahla vurulduğunu görmek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada birinin kendini silahla vurulduğunu görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, imkânsızlıklarının biteceğine inanılır.

Rüyada silahla karnından vurulduğunu görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments