Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına vurulduğunu görmek

Rüyada başına vurulduğunu görmek

Rüyada başına vurulduğunu görmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, çok yıpranacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına işarettir.

Rüyada başına vurulduğunu gördüyseniz:

  • Beklenmedik yerlerden iş teklifleri alabilirsiniz.

Rüyada kurşunla başından vurulmak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine alamet eder.

Rüyada silahla başından vurulduğunu görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına, kendi işine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başından silahla vurulmak buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine alamet eder.

Rüyada başından tüfekle vurulmak rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başı vurulmak yaşam tecrübesi edineceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabancayla başından vurulduğunu görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin başından vurulduğunu görmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, fakirlik yaşayacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulur.

Rüyada silahla başından vurulmak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments